Prenova spletne strani: Izkoristi 20€ popusta do 30.06.2024 s kodo MOBALIA20. Velja za naročila nad 200€

Vrtna klop Isak

Ekskluzivna Vrtna Klop z Lesenimi Detajli - Uživajte v Sproščenih Poletnih Večerih!

Za popolno doživetje na vašem vrtu ali terasi v poletnih večerih ni nič boljšega kot udobna in čudovita vrtna klop. Predstavljamo vam našo spektakularno vrtno klop, ki bo vaše trenutke na prostem naredila še posebej prijetne.

449,00 €
Na zalogi
Rok dostave:
7-20 dni
SKU
Biz: Isak VK
 
 
 

Vrtna klop Isak 

Poglejmo, zakaj je ta klop tako posebna:

  • Trpežna Konstrukcija: Ogrodje klopi je izdelano iz visokokakovostnega aluminija, ki je obdelan s prašnim premazom za večjo odpornost na vremenske vplive. To pomeni, da bo klop z vami vzdržala vrsto let in ostala v odličnem stanju.

  • Leseni Detajli: Sedež, naslonjalo in naslonjala za roke so izdelani iz kakovostnega materiala, znanega kot polywood, ki ima videz lesa. Ta material je trpežen in ne zahteva posebnega vzdrževanja, obenem pa ustvari topel in prijeten videz.

  • Enostavna Montaža: Klop je enostavno sestaviti, kar vam omogoča hitro postavitev na želenem mestu.

  • Dizajn za Udobje: S svojo ergonomsko obliko in udobno višino sedišča in naslonjala za roke, nudi ta klop vrhunsko udobje pri sedenju. Idealna je za sproščanje in druženje.

  • Estetski Užitek: Klopa ima izrazit dizajn in je na voljo v prefinjenih barvah sive in rjave. Njena nežna barva se odlično poda k različnim okoljem in dodaja eleganten pridih vašemu zunanjemu prostoru.

Uživajte v poletnih večerih ob zvokih narave in udobju te čudovite vrtna klopi. Ne samo, da bo vašemu zunanjemu prostoru dodala funkcionalnost, temveč tudi estetsko vrednost. S prijetnim udobjem in prefinjenim dizajnom je ta klop idealna za druženje s svojimi najdražjimi in ustvarjanje nepozabnih trenutkov na prostem.

Vrtna klop Isak 

Vrtna klop Isak 

Več informacij
Dolžina: 123 cm
Višina: 86 cm
Višina naslona za roke 62 cm
Globina: 59 cm
Višina sedišča 43 cm
Teža: 16 kg

Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!