Prenova spletne strani: Izkoristi 20€ popusta do 31.07.2024 s kodo MOBALIA20. Velja za naročila nad 200€

Električni fotelj RELAX za sprostitev z nagibom nazaj PM808602

Električni fotelj relax za pomoč in dvigovanje slabotnih oseb.  Fotelj ima funkcijo nagiba nazaj in dvigovanje in spuščanje. To je udoben in praktičen kos pohištva za sprostitev.

741,56 €
7 Na zalogi
Rok dostave:
7-20 dni
SKU
PM808602-BEIG
 
 
 

Električni fotelj RELAX za sprostitev z nagibom nazaj PM808602

Značilnosti električnega fotelja relax, kot so opisane v vašem prejšnjem vnosu, vključujejo naslednje:

  • Barva: Bež, Rjava
  • Material: Ekološko usnje
  • Vrsta: Z naslonjali za roke, električno upravljanje
  • Dimenzije: 72 x 95-182  x 106-145 cm (Širina x Globina/Raztezek x Višina/Naslonski del)
  • Teža: 43 kg
  • Dimenzije škatle: 77 x 77 x 66 cm
  • Teža z embalažo: 46,5 kg

Dodatne značilnosti, ki jih lahko pričakujete pri fotelju relax, so verjetno udobno oblazinjenje, mehanizem za nagibanje nazaj za večje udobje med počitkom, ter ročno ali električno upravljanje za prilagajanje položaja po vaših željah. Fotelj relax je običajno zasnovan z namenom zagotavljanja udobja in sprostitve.

Fotelj relax za pomoč in dvigovanje slabotnih oseb ima običajno naslednje značilnosti:

✅ Dvigovanje: Omogoča uporabnikom, zlasti tistim z omejeno mobilnostjo ali slabotnostjo, enostavno vstajanje iz fotelja. Električni ehanizem dviga dvigne ročno celoten stol, pomagajoč osebi pri vstajanju brez potrebe po močnem fizičnem naporu.

✅ Nagib nazaj (Reclinabile): Fotelj se lahko nagne nazaj v udoben položaj za počitek ali spanje. Ta funkcija prispeva k udobju in počitku.

✅ Udobje: Običajno so ti fotelji oblikovani z dodatnimi oblazinjenji in ergonomsko obliko, da zagotavljajo udobje med sedenjem in počivanjem.

✅ Materiali: Izdelani iz trpežnih materialov, kot je ekološko usnje ali tkanina, ki omogočajo enostavno čiščenje in vzdrževanje.

✅ Varnost: Večina foteljev relax za pomoč ima vgrajene varnostne funkcije, kot so zavora za preprečevanje nenadnega gibanja in stabilna konstrukcija.

✅ Enostavna uporaba: Fotelji so običajno zasnovani tako, da so enostavni za uporabo, tudi za tiste, ki morda nimajo veliko moči ali spretnosti.

✅ Prilagodljivost: Nekateri modeli omogočajo prilagoditve, kot so nastavljivi nasloni za noge in druge funkcije, ki omogočajo prilagoditev fotelja posameznikovim potrebam.

Pri izbiri takega fotelja je pomembno razmisliti o specifičnih potrebah osebe, ki ga bo uporabljala, ter se posvetovati s strokovnjaki za opremo in zdravstvenimi delavci glede najboljših možnosti glede na posamezne okoliščine.

Fotelj RELAX za sprostitev z nagibom nazaj PM808602_bež

Fotelj RELAX za sprostitev z nagibom nazaj PM808602 rjava

Fotelj RELAX za sprostitev z nagibom nazaj PM808602

Več informacij
Dolžina: 95 cm
Širina: 72 cm
Višina: 106-145 cm
Teža: 43 kg

Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!