Prenova spletne strani: Izkoristi 20€ popusta do 30.06.2024 s kodo MOBALIA20. Velja za naročila nad 200€

Barske mize fi.60 cm

Naša ponudba vključuje izposojo modernih barskih miz s premerom plošče 60 cm, ki so odlična rešitev za vaše catering dogodke. Te barske mize so zasnovane tako, da ustvarijo udoben prostor za druženje, interakcijo med gosti in postrežbo. Spodaj je podrobnejši opis te ponudbe:

Barske visoke mize fi. 60 cm:

  • Eleganten dizajn: Mize so oblikovane v modernem in elegantnem slogu, ki bo dopolnjeval videz vašega dogodka. Njihova čista linija in kompaktnost omogočata enostavno vključitev v različne teme in dekoracije.
  • Praktičnost in kompaktnost: Te barske mize so kompaktne in fiksne, kar pomeni, da jih ni potrebno sestavljati ali prilagajati višine. To olajša postavitev in organizacijo prostora.
  • Dimenzije: Plošča mize ima premer 60 cm, kar omogoča dovolj prostora za postavitev kozarcev, prigrizkov, pijače in drugih predmetov.
  • Primernost za druženje: Barske mize spodbujajo druženje in komunikacijo med gosti, saj ustvarjajo višjo raven, ki je idealna za sproščen klepet med stoji.
  • Raznolikost: Mize so na voljo v različnih barvah, da se lahko uskladijo s celotno dekoracijo in temo vašega dogodka.
  • Uporabnost: Naše barske mize so primerne za različne dogodke, kot so poroke, zabave, poslovni sprejemi, sejmi, družabni dogodki in še več.
  • Estetski doprinos: Poleg funkcionalnosti, bodo te barske mize dodale tudi estetski doprinos vašemu dogodku. Njihov sodoben videz bo prispeval k urejenosti in privlačnosti prostora.

Izposoja teh barskih miz vam omogoča, da ustvarite družabno in udobno okolje za vaše goste. Te mize so izjemno prilagodljive in se prilagajajo različnim potrebam in okusom, hkrati pa ohranjajo sodoben in urejen videz.