Prenova spletne strani: Izkoristi 20€ popusta do 31.07.2024 s kodo MOBALIA20. Velja za naročila nad 200€

Izposoja barskih miz

Naša ponudba izposoje barskih visokih miz je idealna za vaše catering dogodke, kjer želite ponuditi udobno in družabno okolje za goste. Ponujamo moderne barske mize, ki so funkcionalne in estetsko privlačne. Tukaj so podrobnosti o naši ponudbi:

1. Moderne mize s ploščo premera 60 cm: Te moderne barske mize so odlična izbira za manjše dogodke ali za postavitev manjših družabnih kotičkov. S premerom 60 cm so dovolj prostorne za postavitev nekaj pijač in prigrizkov. Njihov sodoben dizajn bo dodal eleganco in vzdušje vašemu dogodku.

2. Zložljive barske mize s ploščami premera 60 ali 80 cm: Zložljive barske mize so praktična rešitev, saj omogočajo enostavno postavitev in shranjevanje. Te mize so na voljo v dveh različnih premerih plošče - 60 cm ali 80 cm. To vam omogoča izbiro miz glede na potrebe dogodka in razpoložljiv prostor.

Barske mize so odličen dodatek za dogodke, kjer želite ustvariti sproščeno vzdušje za druženje ob pijači. Ne glede na to, ali organizirate poroko, rojstnodnevno zabavo, poslovni dogodek ali kateri koli drug dogodek, vam bomo pomagali izbrati prave barske mize, ki se bodo popolnoma vklopile v celotno vzdušje. S tem boste gostom omogočili udobno postavljen prostor za klepet, zabavo in uživanje na vašem dogodku.