Prenova spletne strani: Izkoristi 20€ popusta do 30.06.2024 s kodo MOBALIA20. Velja za naročila nad 200€

Izposoja prtov

Izposoja prtov za banketne in barske mize je storitev, ki omogoča strankam, običajno organizatorjem dogodkov, restavracijam, in drugim, da začasno pridobijo kakovostne in ustrezno oblikovane prte za uporabo na dogodkih ali v gostinskih prostorih. Ta storitev je še posebej priljubljena pri prireditvah, kot so poroke, rojstnodnevne zabave, poslovna srečanja ali druge priložnosti, kjer je pomembno ustvariti prijetno in urejeno okolje.

Osnovne značilnosti te storitve vključujejo:

Raznolika izbira: Ponujamo vam široko paleto barv, vzorcev in materialov prtov, da zadovoljitev različnih okusov in tematske zahteve dogodka.
Prilagodljivost velikosti: Prti so na voljo v različnih velikostih, da ustrezajo različnim vrstam miz (banketne mize, barske mize itd.). To omogoča popolno prileganje in estetski videz miz na dogodku.
Kakovost materialov: Zagotavljamo vam kakovostne materiale, ki so trpežni in enostavni za čiščenje, kar olajšuje vzdrževanje in ponovno uporabo prtov.
Dostava in prevzem: Po dogovoru vam prte dostavimo na vaš naslov, kar dodatno olajša organizacijo vašega dogodka.
Strokovno svetovanje: Nudimo vam tudi svetovanje pri izbiri pravilnih prtov glede na temo, barvno shemo ali vrsto dogodka.
Finančna učinkovitost: Izposoja prtov lahko predstavlja finančno učinkovito rešitev v primerjavi s stalnim nakupom, še posebej, če organizirate dogodke le občasno.
Pred najemom prtov je priporočljivo preveriti pogoje najema, vključno s časovnim obdobjem najema, pogoji vračila, morebitnimi dodatnimi stroški in pogoji glede čiščenja.

CENE NAJEMA NA KOS OD 8 DO 25 € + DDV in dostava

prti

prti

prti

Prti

Prti

Prti