Prenova spletne strani: Izkoristi 20€ popusta do 30.06.2024 s kodo MOBALIA20. Velja za naročila nad 200€

Izposoja pravokotnih miz

Artikle, ki so vidni zgoraj lahko tudi kupite.

Naša ponudba zložljivih ali preklopnih pravokotnih miz je namenjena temu, da zadovolji potrebe vašega catering dogodka. Ponujamo mize različnih dimenzij, kar vam omogoča prilagoditev glede na število gostov in razpoložljiv prostor. Skupaj z mizami lahko izposodite tudi prte, ki bodo dopolnili celoten videz in zaščitili mize. Tukaj so podrobnosti o naši ponudbi:

1. Dimenzije miz:

  • 122x60x74 cm: Ta velikost mize je primerna za manjše skupine gostov in bolj intimne dogodke. Primeren je za sedečo postavitev.
  • 152x70x74 cm: Srednja velikost mize, primerna za srednje velike skupine gostov. Ponuja več prostora za postavitev hrane in pijače.
  • 180x74x74 cm: Velika miza, ki je idealna za večje prireditve in dogodke s številčnejšimi gosti. Ta miza nudi obilo prostora za postavitev različnih jedi.
  • 240x74x74 cm: Velika miza, ki je idealna za večje prireditve in dogodke s številčnejšimi gosti. Ta miza nudi obilo prostora za postavitev različnih jedi.

2. Prti:

Zraven miz vam ponujamo tudi možnost izposoje prtov. Prti bodo zaščitili mize in hkrati dopolnili celoten videz vašega dogodka. Na voljo so različni barvni odtenki, da se uskladijo z vašo temo ali dekoracijo.

Izposoja zložljivih ali preklopnih pravokotnih miz je praktična rešitev za catering dogodke, saj omogoča enostavno postavitev in shranjevanje. Ne glede na velikost dogodka vam bomo pomagali izbrati ustrezno opremo, da bo vaš dogodek udoben, funkcionalen in estetsko privlačen.