Prenova spletne strani: Izkoristi 20€ popusta do 30.06.2024 s kodo MOBALIA20. Velja za naročila nad 200€

Izposoja senčnikov

Artikle, ki so vidni zgoraj lahko tudi kupite.

Naša catering storitev vam ponuja možnost izposoje različnih velikosti senčnikov, ki bodo poskrbeli za udobno in zaščiteno okolje na vašem posebnem dogodku, kot so rojstni dnevi, poroke ali druge vrste prireditev. Ponujamo raznoliko izbiro senčnikov, ki so primerni za različne potrebe in okuse.

1. Raznolike velikosti: V redni ponudbi imamo okrogle senčnike premera 300 cm. Na voljo imamo tudi senčnike drugih velikosti, da se prilagodimo velikosti vašega dogodka in številu gostov. Ne glede na to, ali organizirate majhno intimno zabavo ali večjo prireditev, imamo senčnike, ki ustrezajo vašim potrebam.

2. Zaščita pred soncem in dežjem: Naši senčniki so zasnovani tako, da zagotavljajo učinkovito zaščito pred sončnimi žarki in dežjem. Vaši gostje bodo lahko uživali v udobju senčnih prostorov, ne glede na vremenske razmere.

3. Estetska prilagodljivost: Naša ponudba vključuje senčnike v različnih barvah, vzorcih in stilih, da se lahko uskladimo z vašo temo ali dekoracijo dogodka. Želimo, da se senčniki ne le odlično obnesejo, ampak tudi estetsko dopolnjujejo celotno vzdušje.

4. Enostavna uporaba: Vsi naši senčniki so preprosti za postavitev in razstavljanje. Naša ekipa vam bo pomagala s postavitvijo, tako da boste lahko mirno uživali v dogodku brez dodatnih skrbi.

5. Prilagodljive cene: Ponujamo konkurenčne cene za izposojo naših senčnikov, kar vam omogoča, da ustvarite prijeten in zaščiten prostor za svoj dogodek, ne da bi presegli proračun.

6. Strokovno svetovanje: Naša ekipa vam bo svetovala pri izbiri pravih senčnikov glede na velikost prostora, število gostov in vaše želje. Skupaj bomo zagotovili, da bodo senčniki ustrezali vašim pričakovanjem.

Ne glede na to, ali želite organizirati svečano poroko na prostem, prijeten rojstnodnevni piknik ali katero koli drugo prireditev, vam naša izposoja senčnikov omogoča, da ustvarite udoben in prijeten prostor za svoje goste. S tem dodatkom boste poskrbeli za udobje in zaščito, kar bo prispevalo k uspehu vašega dogodka.

Senčniki