Prenova spletne strani: Izkoristi 20€ popusta do 30.06.2024 s kodo MOBALIA20. Velja za naročila nad 200€

Izposoja okroglih miz

Z veseljem vam ponujamo izposojo zložljivih miz različnih premerov za vaše catering dogodke. Na voljo imamo mize s premeri 120 cm, 150 cm in 180 cm, ki so primerne za večje skupine ljudi. Poleg tega vam nudimo tudi možnost izposoje prtov, da bodo vaše mize še bolj privlačne in estetsko dopolnjene.

1. Zložljive mize:

  • Premer 120 cm: Te mize so odlična izbira za manjše skupine gostov. So kompaktnih dimenzij, vendar še vedno omogočajo udobno postavitev hrane in pijače.
  • Premer 150 cm: Srednje velike mize so odlične za srednje velike skupine gostov. Te mize bodo zadostile potrebam večine dogodkov in zagotovile dovolj prostora za udobno sedenje.
  • Premer 180 cm: Največje mize so idealne za večje prireditve, kjer je potrebno veliko sedežev. S temi mizami boste lahko gostom ponudili obilico prostora za sedenje in postrežbo hrane.

2. Prti:

Ponujamo tudi možnost izposoje prtov, ki bodo mize še bolj estetsko dopolnili in ustvarili elegantno vzdušje na vašem dogodku. Na voljo so različni barvni odtenki in materiali, ki se lahko prilagodijo temi in dekoraciji vašega dogodka.

Izposoja zložljivih miz in prtov je odlična rešitev, ki vam omogoča prilagodljivost glede na število gostov in potrebe vašega dogodka. Naša ekipa vam bo pomagala izbrati prave mize in dodatke, ki bodo ustrezali vašim željam ter zagotovili, da bo vaš catering dogodek potekal gladko in uspešno.

Okrogle mize

Okrogle mize