Prenova spletne strani: Izkoristi 20€ popusta do 30.06.2024 s kodo MOBALIA20. Velja za naročila nad 200€

Zložljive barske mize fi60 in fi.80 cm

Ponosno vam predstavljamo našo izposojo zložljivih barskih miz, ki so odličen dodatek za vaš catering dogodek. Naša ponudba vključuje mize s premerom plošče 60 cm in 80 cm, ki so zasnovane za udobno druženje, klepetanje in postrežbo v družabnem vzdušju. Tu je več informacij o naši ponudbi:

Zložljive barske mize:

 • 1. Praktičnost in prilagodljivost:
 • Naše barske mize so zložljive, kar pomeni, da jih je enostavno postaviti in shraniti. To je še posebej priročno pri pripravi in čiščenju prostora pred in po dogodku.
  Možnost izbire med dvema premeroma plošče - 60 cm ali 80 cm - vam omogoča prilagoditev miz glede na velikost vašega prostora in število gostov.
  2. Funkcionalnost:
 • Zložljive barske mize so idealne za ustvarjanje prostora za klepet, postrežbo hrane in pijače ter sproščeno druženje med gosti.
  Primerne so za različne vrste dogodkov, kot so poroke, rojstnodnevne zabave, poslovni sprejemi in drugi.
  3. Estetika:
 • Mize so zasnovane v sodobnem in elegantnem slogu, ki bo dopolnil različne teme in dekoracijo vašega dogodka.
  Na voljo so v različnih barvah, kar vam omogoča, da izberete tisto, ki se najbolje ujema s celotno estetiko.
  4. Udobnost in vzdušje:
 • Barske mize spodbujajo vzdušje sproščenega druženja med gosti. Višja raven komunikacije omogoča bolj interaktivno izkušnjo.
  Za udobje vaših gostov in lažje držanje stojišč, so mize prilagojene optimalni višini.
  5. Profesionalna storitev:
 • Naša ekipa vam bo pomagala pri postavitvi in ureditvi miz, tako da bo prostor optimalno izkoriščen in bo ustvarjen prijeten in funkcionalen prostor.

Z izposojo naših zložljivih barskih miz boste zagotovili praktično in estetsko privlačno rešitev za postrežbo in druženje na vašem catering dogodku. Ne glede na velikost dogodka bodo te mize dodale prostoru pridih profesionalnosti in udobja.