Prenova spletne strani: Izkoristi 20€ popusta do 30.06.2024 s kodo MOBALIA20. Velja za naročila nad 200€

Kovinski pokrov za senčnike iz afriške slame

Afriški senčniki so tradicionalni senčniki, ki jih uporabljajo v Afriki za zaščito pred soncem. Običajno so izdelani iz naravnih materialov, kot so afriška slama, bambus, les ali bombaž. Imajo različne oblike, od okroglih do kvadratnih ali pravokotnih, ter različne barve in vzorce, ki odražajo lokalno kulturo. Afriški senčniki so zelo priljubljeni kot dekorativni elementi v notranjosti in zunanjosti, saj ustvarjajo eksotično in edinstveno vzdušje.

68,00 €
Na zalogi
Rok dostave:
7-20 dni
SKU
Gio: TCM
Ø 400 mm - TCM
Ø 700 mm - TCM/70
Ø 1100 mm - TCM/110
 

Kovinski pokrov za senčnike iz afriške slame

Kovinski pokrov za senčnike se pogosto uporablja kot alternativa tradicionalnim pokrovom iz slame, saj je bolj trajen in odporen na vremenske vplive. Kovinski pokrov zagotavlja dolgotrajno zaščito pred soncem in dežjem in se pogosto uporablja za senčenje teras, vrtov in drugih zunanjih površin. Poleg tega se lahko uporablja tudi za pokrivanje drugih vrst konstrukcij in objektov, ki potrebujejo zaščito pred vremenskimi vplivi.

Pokrovi za senčnike iz afriške slame so konusne oblike. To jim omogoča, da učinkovito odvajajo deževnico in preprečujejo nabiranje vode na vrhu senčnika. Poleg tega konusna oblika pomaga tudi pri izboljšanju zračnega kroga in omogoča, da veter prehaja skozi senčnik.

Ta pokrov je lahko premera 40, 70 ali 110 cm in ga ponujamo za vse vrste afriških senčnikov.