Prenova spletne strani: Izkoristi 20€ popusta do 30.06.2024 s kodo MOBALIA20. Velja za naročila nad 200€

LEŽALNIK TEXTY S KOLEŠČKI - AC 805071

Uživajte v udobju in slogu na prostem s ležalnikom Texty s koleščki (model AC805071). Izdelan iz masivne akacije in tekstilene prevleke v nežni bež barvi, ta ležalnik združuje trajnost, udobje in estetiko. S praktičnimi koleščki za enostavno premikanje in nastavljivim naslonom vam omogoča popolno sprostitev na prostem. Odporen na vremenske vplive in prijeten na dotik, je ležalnik Texty idealen sopotnik za vaše sončne dni na vrtu ali terasi.

363,65 €
51 Na zalogi
Rok dostave:
7-20 dni
SKU
AC805071
 

Ležalnik Texty s koleščki (model AC805071) združuje udobje, slog in trajnost za vaše sproščujoče trenutke na prostem. Tukaj je opis in lastnosti tega izdelka:

  1. Masivna akacija in tekstilena: Izdelan je iz kombinacije visokokakovostnega masivnega akacijevega lesa in tekstilnega materiala v nežni bež barvi, ki zagotavljata trdnost, udobje in estetiko.

  2. Koleščki za enostavno premikanje: Opremljen je s praktičnimi koleščki, ki omogočajo preprosto premikanje ležalnika po vašem vrtu ali terasi, kar vam omogoča prilagajanje vašemu položaju glede na sončne žarke ali senco.

  3. Udobno ležišče: Ležalnik ponuja udobno ležišče, ki vam omogoča sproščanje in počitek na prostem.

  4. Nastavljiv naslon: Nastavljiv naslon omogoča prilagajanje naklona ležalnika glede na vaše preference in udobje.

  5. Trajnost: Masivni akacijev les je odporen na vremenske vplive, medtem ko tekstilna prevleka nudi udobje in trpežnost tudi ob pogosti uporabi na prostem.

  6. Estetski videz: Naravni leseni toni in nežna bež barva tekstilnega materiala dopolnjujejo estetiko vašega zunanjega prostora in ustvarjajo prijetno vzdušje.

Ležalnik Texty s koleščki je popoln dodatek za vaš zunanji prostor, ki združuje udobje, funkcionalnost in eleganco. Uživajte v sproščujočih trenutkih na prostem s tem kakovostnim in privlačnim ležalnikom.

Več informacij
Teža škatle: 21.5 kg
Širina škatle: 200 cm
Višina škatle: 16 cm
Globina škatle: 65.5 cm
Kubični volumen: 0.205 m3
Dolžina: 63 cm
Širina: 196 cm
Višina: 38 cm
Teža: 18 kg

Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!