Prenova spletne strani: Izkoristi 20€ popusta do 30.06.2024 s kodo MOBALIA20. Velja za naročila nad 200€

Mizna plošča WERZALIT 90x90 cm

Ne zamudite te odlične priložnosti in naročite mizne plošče WERZALIT imitacija marmorja že danes ter poskrbite za vrhunsko opremo svojih gostinskih prostorov.

146,00 €
Na zalogi
Rok dostave:
2-5 dni
SKU
Salv: WERZALIT 90x90 cm
 

Mizna plošča WERZALIT 90x90 cm

Ponujamo vam vrhunske mizne plošče WERZALIT, ki so odlična izbira za gostinske mize. Naše mizne plošče WERZALIT imajo privlačen dizajn imitacije marmorja, ki bo dodal eleganco in slog vašim prostorom.

Plošče so dimenzij 90x90 cm, kar je idealna velikost za gostinske mize. S svojo debelino 34 mm so trdne in stabilne, kar zagotavlja dolgotrajno uporabo in vzdržljivost.

Poleg tega so mizne plošče WERZALIT izjemno lahke, tehtajo samo 13 kg, kar olajša njihovo premikanje in postavitev v vašem prostoru.

Ena od glavnih prednosti naših miznih plošč WERZALIT je njihova izjemna odpornost na vremenske vplive, vlago, madeže in praske. To pomeni, da so primerne tako za notranjo kot zunanjo uporabo, kar je izjemno pomembno v gostinskem okolju, kjer je vzdržljivost in enostavno čiščenje ključnega pomena.

Naše mizne plošče WERZALIT so izdelane iz visokokakovostnih materialov, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in ohranjajo svoj prvoten videz skozi leta. Prav tako so enostavne za vzdrževanje - le obrišite jih s krpo in blagim čistilnim sredstvom, da ostanejo čiste in lepe.

Ponudite gostom edinstveno izkušnjo z našimi miznimi ploščami WERZALIT imitacija marmorja. Njihov eleganten videz in vrhunska kakovost bodo zagotovili, da bodo vaše gostinske mize izstopale in ustvarile prijetno vzdušje v vašem lokalu.

 

 

Več informacij
Dolžina: 90 cm
Širina: 90 cm
Višina: 3,4 cm
Teža: 13 kg

Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!