Prenova spletne strani: Izkoristi 20€ popusta do 30.06.2024 s kodo MOBALIA20. Velja za naročila nad 200€

Naravna pletena kvadratana mreža DUNAJSKI SLAMNIK 6X6 mm

Naravna pletena mreža Dunajski slamnik: Kvaliteten izdelek za široko uporabo. Idealna za popravila in izdelavo pohištva. Trajna in estetsko dovršena mreža, ki prinaša eleganco in funkcionalnost.

62,30 €
Na zalogi
Rok dostave:
2-5 dni
SKU
6X6 NATURALE
 

Naravna pletena kvadratna mreža - dunajski slamnik 6 x 6 mm

Opis: Naravna pletena kvadratna mreža - dunajski slamnik 6 x 6 mm je visokokakovosten izdelek z značilnim gostim tkanjem, ki se uporablja predvsem za dekoracijo in izdelavo pohištva. Narejena je iz vrhunskih niti trsja, ki se prepletajo v dveh smereh, kar tkanini daje izjemno mehkobo in trpežnost.

Lastnosti:

 • Tkanje: Kvadratna mreža velikosti 6 x 6 mm, ki vključuje 2 mm trsja, 2-3 mm odprtine in dodatnih 2 mm trsja.
 • Material: Kakovostna, kemično neobdelana naravna vlakna iz izbranega trsja debeline 2 mm.
 • Barva: Pol beljena ali barva slame.
 • Dimenzije: Uporabna višina 45, 50, 60 in 100 cm brez zunanjega roba. Dolžina cele role je 15 - 15,7 m.
 • Prodaja: Na voljo na meter, pri čemer vsaka kupljena enota ustreza enemu linearnemu metru.

Prednosti:

 • Trpežnost: Zaradi gostote tkanja in uporabe visokokakovostnega trsja je dunajski slamnik 6 x 6 trpežen in odporen na obremenitve, primeren za izdelavo sedežev in hrbtnih naslonov stolov.
 • Mehkoba in udobje: Kljub svoji trpežnosti je tkanina še vedno dovolj mehka za udobno sedenje, kar je pomembno za notranje pohištvo.
 • Estetski videz: Gosta struktura tkanja ustvarja privlačen videz, ki je primeren za dekorativne namene, kot so izdelava panelov, oblog za pohištvo, pregrad, svetilk in drugih dekorativnih aplikacij.
 • Enostavno vzdrževanje: Naravna vlakna in trpežna konstrukcija omogočata enostavno čiščenje in vzdrževanje, kar je pomembno za dolgotrajno uporabo.

Uporaba: Naravna pletena mreža dunajski slamnik 6 x 6 ni tako trdna kot klasična ratan mreža paglia di Vienna, zato se ne more garantirati glede trdote za zamenjavo sedišč na stolih. Njena uporaba je predvsem za izdelavo okrasov, pohištva in naslonov stolov, ki niso izpostavljeni visokim obremenitvam. Prav tako je idealna za izdelavo dekorativnih panelov za pohištvo, obloge za pohištvo, pokrivala za radiatorje, pregrade, svetilke itd.

Dostava:

 • Slovenija: Brezplačna dostava za vse količine izdelkov.
 • Druge države: Stroški dostave se obračunajo glede na oddaljenost kraja destinacije in specifične zahteve kupca. Strošek se določi z dodatnim faktorjem, ki odraža stroške pošiljanja.

Opomba: Ker gre za naravni material, se lahko barva pri vsaki naslednji dostavi delno razlikuje. To je naravna značilnost, ki daje izdelkom edinstven značaj. Naša ekipa se trudi, da zagotovi minimalne barvne razlike in visoko kakovost izdelkov.

Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!