Prenova spletne strani: Izkoristi 20€ popusta do 30.06.2024 s kodo MOBALIA20

Scolaro Profesionalni vrtni senčnik s stranskim drogom ALBA

Senčnik Alba

Senčnik Scolaro model Alba je vrhunski senčnik z vrtljivo roko, izdelan iz aluminija in prašno lakiranega jekla v beli ali antracitni barvi. Ima raven, inovativen in sodoben dizajn s krožnim drogom premera 75 mm.

Enostavno se odpira in zapira s sistemom z zavihki in magnetnim pritrdilom za hitro in enostavno uporabo. Višina vertikalnega droga je nastavljiva, senčnik pa se lahko vrti za 360° in nagiba na obeh straneh.

Na voljo je v različnih barvah platna, vključno z Siva Taupe, Siva Perla in Siva Antracit. Izdelan je s komponentami in profili iz aluminija.

Redna cena 3.599,00 € Akcijska cena 2.950,00 €
Na zalogi
Rok dostave:
7-20 dni
SKU
Scolaro: ALBA
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Profesionalni vrtni senčnik s stranskim drogom ALBA - NEW 

Senčnik Alba od firme Scolaro Parasol je popularen in dober zaradi naslednjih razlogov:

Visoka kakovost izdelave: Senčnik Alba je izdelan iz vrhunskih materialov, kot so aluminij in jeklo, kar zagotavlja trdnost, stabilnost in dolgo življenjsko dobo senčnika. Materiali so kakovostni, odporni na vremenske vplive in zagotavljajo zanesljivo zaščito pred soncem.

Funkcionalnost in prilagodljivost: Senčnik Alba ima sodoben dizajn, ki omogoča enostavno uporabo in prilagajanje glede na potrebe. Ima nastavljivo višino, 360-stopinjsko vrtenje in nagibanje na obeh straneh, kar omogoča optimalno senčenje in prilagajanje sončni svetlobi.

Estetski videz: Senčnik Alba ima privlačen in eleganten videz, ki bo dopolnil vsak prostor. Na voljo je v različnih barvah in tkaninah, kar omogoča izbiro glede na osebne preference in slog okolja.

Enostavna uporaba in vzdrževanje: Senčnik Alba je enostaven za uporabo, saj ima mehanizem za odpiranje in zapiranje ter enostavno nastavljanje. Poleg tega je enostaven za vzdrževanje, saj se lahko tkanina očisti in poskrbi za njeno dolgotrajno lepoto.

Ugled in zanesljivost blagovne znamke: Scolaro Parasol je priznana blagovna znamka, ki slovi po visoki kakovosti in zanesljivosti svojih izdelkov. Senčnik Alba je zasnovan in izdelan v skladu z njihovimi visokimi standardi, kar zagotavlja zaupanje in zadovoljstvo strank.

Kvaliteta materialov: Izdelan je iz visokokakovostnega aluminija in prašno lakiranega jekla, kar zagotavlja trdnost, vzdržljivost in odpornost na vremenske vplive.

Inovativen dizajn: Senčnik Alba ima raven, inovativen in sodoben dizajn, ki bo estetsko dopolnil vaš prostor. Njegov krožni drog s premerom 75 mm mu daje stabilnost in eleganco.

Barvne možnosti: Na voljo je v različnih barvah platna, kar vam omogoča izbiro, ki se najbolj ujema z vašim okoljem in stilom.

Zaradi vseh teh lastnosti je senčnik Alba iz firme Scolaro Parasol priljubljen med strankami, ki iščejo visoko kakovosten, funkcionalen in estetsko privlačen senčnik za uživanje na prostem.

Enostavno odpiranje in zapiranje senčnika omogoča sistem z zavihki in magnetnim pritrdilom, kar zagotavlja hitro in enostavno uporabo. Višina vertikalnega droga je nastavljiva, senčnik pa se lahko vrti za 360° in nagiba na obeh straneh.

Senčnik Alba je na voljo v naslednjih barvah: Bež, Siva Taupe, Bela, Siva Perla, Siva Antracit in Črna barva.

Dimenzije: 3x3 m

Izdelan je s komponentami in profili iz aluminija, ki zagotavljajo stabilnost in vzdržljivost.

Skupaj, senčnik Alba združuje funkcionalnost, estetiko in kakovost, kar ga naredi odlično izbiro za ustvarjanje udobnega in zaščitenega prostora na prostem.

Senčnik Alba

 

Senčnik Alba barve

Senčnik Alba

 

 

Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!