Prenova spletne strani: Izkoristi 20€ popusta do 30.06.2024 s kodo MOBALIA20. Velja za naročila nad 200€

Vrtni gugalnik - viseči fotelj GIGLIO - WI-806919-BIAN

Odkrijte popolno udobje in eleganco v vrtu s visečim foteljem Giglio. S čudovito strukturo iz mat sivega kovinskega materiala in sedežem v sivi ali beli barvi ali naravni pleteni kovinski cevi, ta fotelj ponuja ultimativno sprostitev na prostem. Z debelino kovinskih cevi 42 x 2,5 mm in dimenzijami, ki omogočajo udobno namestitev (105 x 71 x 118 cm), je Giglio idealna izbira za tiste, ki cenijo udobje in slog v svojem vrtu.

324,54 €
Ni na zalogi
SKU
WI806919-BIAN
 

Viseči fotelj Giglio je čudovit dodatek za vaš vrt ali teraso, ki vam omogoča, da se sprostite in uživate na prostem. 

Udobnost: Fotelj je oblikovan tako, da zagotavlja udobno in sproščujočo izkušnjo. Njegov oblazinjen sedež in naslonjalo vam omogočata, da se udobno namestite in uživate v času na prostem.

Kakovostna konstrukcija: Struktura fotelja je izdelana iz visokokakovostnih materialov, kot so kovinske cevi, ki zagotavljajo trdnost in stabilnost. To vam omogoča, da se prepustite guganju brez skrbi za varnost.

Viseči dizajn: Zaradi svojega visečega dizajna je fotelj Giglio privlačen vizualni element, ki bo zagotovo pritegnil pozornost v vašem vrtu ali na terasi. Poleg tega vam omogoča, da se zibate v udobju in se sprostite ob nežnem gibanju.

Različne barvne možnosti: Na voljo so različne barvne možnosti, kot so siva, bela ali naravna pletena kovinska cev, kar vam omogoča, da izberete tisto, ki najbolje ustreza vašemu okusu in obstoječi zunanji opremi.

Prilagodljive dimenzije: Fotelj Giglio je zasnovan s prilagodljivimi dimenzijami, kar omogoča, da se prilega različnim prostorskim zahtevam. Sedež in naslonjalo so dovolj prostorni, da se udobno namestite, hkrati pa ne zavzemajo preveč prostora.

Trajnost: Materiali, uporabljeni pri izdelavi fotelja, so odporni na vremenske vplive, kar zagotavlja dolgotrajno uporabo in ohranjanje privlačnega videza skozi leta.

Vse te lastnosti naredijo viseči fotelj Giglio odlično izbiro za tiste, ki si želijo ustvariti udoben in privlačen kotiček za sprostitev na prostem.

Viseči fotelj Giglio ima strukturo iz mat golob sivega kovinskega materiala, ki je odporen na vremenske vplive. Sedež je na voljo v sivi ali beli barvi, alternativno pa je na voljo tudi naravna pletena kovinska cev. Kovinske cevi so debeline 42 x 2,5 mm, kar zagotavlja trdnost in stabilnost fotelja.

Natančne mere fotelja so:
- Premer strukture: 105 cm
- Višina strukture: 195 cm
- Mere sedeža: 105 cm (širina) x 71 cm (globina) x 118 cm (višina)

Te dimenzije omogočajo udobno namestitev in sprostitev med guganjem v fotelju Giglio.

Več informacij
Teža škatle: 25 kg
Širina škatle: 195 cm
Višina škatle: 120 cm
Globina škatle: 105 cm
Kubični volumen: 0.25 m3
Dolžina: 105 cm
Širina: 195 cm
Višina: 120 cm