Prenova spletne strani: Izkoristi 20€ popusta do 30.06.2024 s kodo MOBALIA20

VRTNI LEŽALNIK - POSTELJA SEYCHELLES - AT-804193-LGRE

Udoben vrtan ležalnik Seychelles je popoln dodatek za vaše dvorišče ali teraso. S svojim elegantnim dizajnom in udobno oblazinjenim sedežem vam omogoča sproščujoče trenutke na prostem. Idealen je za sončenje, branje knjige ali počitek po napornem dnevu. Ležalnik Seychelles bo vaš zvesti spremljevalec v vseh letnih časih.

Redna cena 2.816,88 € Akcijska cena 2.253,00 €
3 Na zalogi
Rok dostave:
7-20 dni
SKU
AT804193-LGRE
 

VRTNI LEŽALNIK - POSTELJA SEYCHELLES (model AT-804193-LGRE) je prestižen in udoben kos vrtnega pohištva, ki omogoča sproščanje in uživanje na prostem. Tukaj je nekaj opisnih značilnosti in lastnosti:

  1. Udobno oblazinjenje: Ležalnik je opremljen z debelim in udobnim oblazinjenjem, ki omogoča udobno ležanje in sproščanje zunaj.

  2. Velik in prostoren dizajn: S širokim ležiščem in prostorno zasnovo omogoča ležalnik udobno sprostitev tako posameznikom kot tudi pari.

  3. Prilagodljiva nastavitev: Nastavljiv naklon hrbtišča omogoča uporabnikom, da prilagodijo ležalnik glede na svoje želje in udobje.

  4. Trpežni materiali: Izdelan je iz visokokakovostnih materialov, ki so odporni na vremenske vplive, kar omogoča dolgo življenjsko dobo in minimalno vzdrževanje.

  5. Elegantna oblika: Sodoben dizajn in elegantne linije dajejo ležalniku prestižen videz, ki se bo lepo podal kateremukoli vrtnemu prostoru.

  6. Vključeni dodatki: Nekateri modeli vključujejo tudi dodatke, kot so stranski predali ali senčniki, ki še izboljšajo izkušnjo uporabe.

  7. Primerno za zunanjo uporabo: Zaradi svoje trpežnosti in odpornosti na vremenske vplive je ležalnik primeren za uporabo na vrtu, ob bazenu ali na terasi.

VRTNI LEŽALNIK - POSTELJA SEYCHELLES je idealen kos pohištva za tiste, ki si želijo udoben in eleganten prostor za sprostitev in uživanje na prostem

Več informacij
Teža škatle: 55 kg
Širina škatle: 185 cm
Višina škatle: 58 cm
Globina škatle: 182 cm
Kubični volumen: 1.935 m3
Dolžina: 180 cm
Širina: 183 cm
Višina: 84 cm