Prenova spletne strani: Izkoristi 20€ popusta do 30.06.2024 s kodo MOBALIA20. Velja za naročila nad 200€

Vrtni stoli in fotelji

Filter

Elementi 1-12 od 193

Nastavi padajočo smer
na stran

Odkrijte široko paleto vrtnih stolov in foteljev za popolno sprostitev na prostem. Naša ponudba vključuje različne stile, materiale in barve, primerni za vsak vrt ali teraso. Poiščite udobne stole za sproščeno posedanje ali fotelje za popolno sprostitev ob sončnih dneh. Izbirate lahko med naravnimi materiali, kot so ratan, teak les, aluminij, pa tudi sodobnimi sintetičnimi vlakni za trpežnost in estetski čar. Naši vrtni stoli in fotelji so običajno odporni na vremenske vplive, kar omogoča njihovo uporabo skozi celo leto. Ne glede na vaše želje glede stila in funkcionalnosti boste zagotovo našli vrtni stol ali fotelj, ki bo ustrezal vašim potrebam. Raziskujte našo ponudbo in ustvarite udoben in privlačen prostor na prostem, kjer boste uživali v svežem zraku in naravi.

Ustvari udobno in elegantno oazo s pomočjo vrtnih miz in stolov podjetja MOBALIA. Naj tvoj vrt, terasa ali balkon postanejo prostor, kjer uživaš v jutranji kavi na soncu ali prijetni družinski večerji v toplih poletnih mesecih.

Lepa vrtna miza in nekaj trdnih stolov so temelj za urejanje vsakega zunanjega prostora. V naši ponudbi imamo širok izbor vrtnih miz in stolov za tvoj zunanji prostor.

Prostor za sedenje v majhnem kotičku ali velikem vrtu

Ena najboljših stvari poleti je, da končno lahko ješ na prostem. Za popoln užitek pri jedi na prostem potrebuješ kakovostno in udobno rešitev za sedenje.

Če imaš prostorno teraso ali velik vrt, lahko izbereš, koliko prostora boš namenil vrtnemu jedilnemu pohištvu. V naši ponudbi boš našel številne možnosti, bodisi iščeš rešitev za prijetno in mirno družinsko večerjo ali veliko vrtno zabavo.

Če imaš manjši vrt ali balkon, je včasih težko izkoristiti omejen prostor, ki ga imaš na voljo. Vendar pa naj bi miza za dva s zložljivimi stoli ustrezala tudi omejenim prostorom. Zložljivo pohištvo lahko preprosto pospraviš, ko potrebuješ prostor za druge aktivnosti.

Izberi komplet miz in stolov, da dopolniš stil svojega zunanjega prostora. Ali pa kombinacijo različnih miz in stolov, ki se ujemajo s tvojim osebnim slogom. V naši ponudbi imamo mize, za katere lahko sede do šest oseb.

Ne pozabi na okrasne blazine in zaščitne senčnike

S pomočjo elegantnih dodatkov prilagodi svojo vrtno jedilnico svojemu slogu.

Za še udobnejšo izkušnjo na stole dodaj mehke okrasne blazine. Njihove barve in vzorci se lahko popolnoma ujemajo s tvojim stilom in naredijo sedenje veliko udobnejše med dolgimi poletnimi večeri na prostem.

Ne pozabi dopolniti jedilnega prostora z zaščitnim senčnikom. Tako lahko uživaš v kosilu tudi ob močni sončni pripeki.

Kako vzdrževati vrtne mize in stole

Ko končno najdeš vrtno mizo in stole, ki ti ustrezajo, je pomembno, da zanje dobro skrbiš, da ti bodo dolgo služili. Čeprav je naše zunanje pohištvo namenjeno uporabi na prostem, bodo neugodne vremenske razmere sčasoma vplivale nanj. Zato je pomembno, da pohištvo zaščitiš, ko ga ne uporabljaš. Najbolje je, da ga shraniš v zaprt prostor, lahko pa ga tudi na prostem zaščitiš z vodoodporno prevleko. Poleg tega je potrebno redno vzdrževanje pohištva.

Kaj vse je potrebno storiti, je odvisno od materiala, iz katerega je tvoje zunanje pohištvo narejeno. Na primer, mize in stoli iz kovine, jekla in plastike zahtevajo minimalno vzdrževanje.

Le občasno jih obriši z mokro krpo in blagim milom, da preprečiš nabiranje plesni. Set lesenega vrtnega jedilnega pohištva potrebuje nekoliko več vzdrževanja.

Priporočamo, da ga premažeš z oljem ali barvo enkrat ali dvakrat na leto. Tako preprečiš sušenje in pokanje lesa. V podjetju MOBALIA lahko najdeš olja in barve, ki ti bodo pomagali ohraniti kakovost tvojega lesenega pohištva.